We are...

€ 13,50

We are...

€ 13,50

Worden jullie mama en papa? Of gaan jullie trouwen? Yay, gefeliciteerd!

Willen jullie dit fantastische nieuws op een originele manier met jullie familie en vrienden delen? Doe dit dan met een origineel gepersonaliseerd houten bordje!

 

Het bordje is te personaliseren met een eigen tekst. Ook leuk om te gebruiken als geboorteaankondiging met de naam van jullie kleintje. Leg het houten bordje bij jullie wondertje, maak een foto en deel het bijzondere nieuws met jullie vrienden en familie!

 

Het bordje kan eventueel ook afgewerkt worden met droogbloemen.

Het bordje kan niet geretourneerd worden, omdat het speciaal voor jou is geproduceerd. Kijk daarom de ingevoerde keuzes goed na voor je bestelt.

 

Diameter bordje: 20cm

De leuke mijlpaalblokken zijn geschikt als origineel kraamkado of lekker voor jezelf om alle speciale en unieke momenten vast te leggen.

Je kan de houten blokken gebruiken om foto's te nemen van je groeiende buik en om de mijlpalen de eerste weken en maanden na de geboorte van je kindje vast te leggen. Zo heb je een blijvende herinnering voor later.

 

Op de 3 kleine blokjes staan de cijfers en symbolen. 2 blokjes met 1, 2, 3, 4, 5 & 6 en eentje met 7, 8, 9, 0, een hartje en een sterretje. 

Met 2 blokjes is het niet mogelijk om alle getallen tot en met 99 te maken, vandaar 3 blokjes in het setje. 

Op het grote blok staat 'week', 'weken', 'maand' en 'maanden' vermeld en op de zijkanten ook nog een hartjes en sterretje. 

 

De blokken zijn bedoeld als decoratie en niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

 

Afmeting kleine blokken: 6x6x6cm

Afmeting grote blok: 6x6x12cm